|

Gratis fragt ved køb over 1 000,00 DKK

Velkommen! Log på eller registrer .
kategorier
Producenter

børnemøbler sæt

1 - 24 med 89

Børneværelser

At vælge møbelsæt til børneværelse er en vigtig opgave.

Nybagte forældre vil gerne planlægge alt til mindste detalje. En af de vigtigste og mest spændende opgaver før babyen kommer til verden er indretning af babyværelse. Det tager lidt tid at tilpasse møbler, farver og tilbehør til barnets, men også forældrenes behov.

Børnemøbler skal være først og fremmest praktiske og sikre. Design er en anden ting- det er fint hvis et børneværelse ser flot ud.

Hvis babyen skal dele værelset med forældrene, skal I have brug for bare et par møbler, en simpel og smart møbelpakke. En meget praktisk og populær løsning blandt forældrene er bedside crib.

Hvis jeres barn skal have sit egen børneværelse fra starten, er det lidt større opgave. Det er en god ide at købe en af de færdige møbelsæt. De er god tilpasset og du sparer penge og tid, fordi du behøver ikke at købe hver ting separat.

I dag kan du finde masser af inspiration til indretning af baby- og børneværelse. Børneværelsets udseende kommer an på, hvor meget plads I har og hvilke behov I har. Husk, at børnemøbler skal først og fremmest være praktiske og sikre. Hver børneseng er anderledes og derfor beslutning, hvilken børne- eller babyseng skal man købe, er en meget vigtig opgave.

Tjek vores udvalg af møbelsæt og produkter til børneværelse. Her kan du finde alt, fra madrasser og møbler til dekorationer.

Hvis du er i tvivl om hvordan skal dit barnets værelse se ud, kan vores møbelsæt og billeder godt hjælpe dig. Du kan kigge på vores billeder og projekter og blive inspireret.

Teenageværelse

Når dit barn vokser, starter du at tænke på ændringer i hans eller hendes børneværelse. Men du behøver ikke at ændre det hele og købe nye møbler. Mange af vores børnemøbler kan nemt omdannes. Så kan du bare tilkøbe et par elementer og tilbehør og din teenager har et nyt værelse.

Pigeværelse

Farver og tilbehør er meget vigtige i et pigeværelse. Skal det være sødt og lyserødt eller måske i neutrale farver med et par hyggeligt tilbehør? Et børneværelse til pige kan være en udfordring, men også super spændende. Husk, at din lille pige skal snart være teenager og hendes stil skal ændre sig. Så er det en god ide at skabe en praktisk men hyggelig pigeværelse.

Drengeværelse

Indretning af et børneværelse til dreng kan være lidt mere simpel og praktisk end et pigeværelse. En god ide til drengeværelse er praktiske møbelsæt, de kan nemt omdannes når drengen bliver større. Måske lidt mørke farver kan være noget der passer til jeres børneværelse til dreng.

Spændende nyheder

Ved du, at ...
Tilføjet til sammenligning
BABYLIST
I alt:
For at bevare listen LOG PÅ eller Registrer konto